Notenblatt auf Notenpult

Salko Lekić & Dmitry Shishkin
Geige, Klavier

Salko Lekić

Salko Lekić ist Violinist aus Serbien, Mitbegründer des Old City Music Festival, der in Israel und in ganz Europa auftritt. Er ist einer der wichtigsten Geiger seiner Generation aus Serbien. Im Jahr 2021 wurde Salko Lekićzum »Künstler des Jahres« in Serbien ernannt und wird anlässlich dessen im Jahr 2022 in mehreren wichtigen Konzerten auftreten.

Dimitry Shishkin

Dmitry Shishkin is a critically acclaimed Russian pianist who has been highlighted for both his creative and individual approach to music, as well as his brilliant piano skills by the international press. “In his playing we can hear both excellence and playfulness.” He was awarded a silver medal in June 2019 at the prestigious 16th International Tchaikovsky Competition and won the first place prize in November 2018 at the 73rd Geneva International Music Competition where he performed with Orchestre de la Suisse Romande.

— Dmitry Shishkin, shishkindmitry.com

Dmitry Shishkin, © www.shishkindmitry.com

Ort: Kreuzgang der Evangelischen Erlöserkirche, Muristan 5, Altstadt von Jerusalem

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.

Karte laden

Donnerstag, 25. August 2022